سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز با تاکید بر اینکه اختصاص سهمیه آرد به نانوایی ها بر اساس عملکرد و رفتار آنان صورت می گیرد، گفت: تعیین سهمیه آرد هر نانوایی بر اساس ارزیابی و رصدهای نظارتی عرضه و تقاضای نان صورت میگیرد.
به گزارش آب و خاک سیستان و بلوچستان ارزشمند است از کرج، سیفاله اسداللهی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز، در کارگروه آرد و نان استان البرز، گفت: فرمانداری.های شهرستانهای استان میتوانند بر اساس آمار چهارماههای که از سوی این کارگروه به آنان ابلاغ شد، سهمیه نانواییها را مدیریت کنند. وی افزود: آنچه مسلم است هیچ توجیهی مبنی بر مشاهده صفهای طولانی به دلایل مختلف اعم از؛ تعداد کارگران و …، کم فروشی و گران فروشی یا هر تخلف دیگری پذیرفته نیست و بر روی میزان سهیمه آرد آن واحد نانوانی تاثیرگذار خواهد بود. سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری البرز اضافه کرد: مراکز نظارتی موظفند بر اساس سهمیه اختصاصی نحوه فعالیت نانوایی ها را رصد کرده و علاوه بر برخورد با تخلفات احتمالی، عملکرد مطلوب واحدهای بدون معضل را نیز اعلام کنند تا مورد تشویق قرار گیرند. وی در ادامه سخنان خود نسبت به تبدیل و تسهیل در صدور مجوزها از سوی اتحادیه نانوایان تاکید کرد و افزود: استان البرز استانی مهاجرپذیر است که به دلیل تراکم جمعیتی در برخی مناطق نیاز به صدور مجوز و راه اندازی واحد نانوایی احساس میشود. در این راستا اتحادیه مذکور میتواند بر اساس ارزیابیهای خود نسبت به صدور مجوز اقدام کنند. به گفته اسداللهی تاکنون مراکز مختلفی از جمله بسیج نواحی، آمادگی خود را جهت در اختیار قراردادن فضاهای مناسب به منظور فعالیت متقاضیان احداث واحد نانوایی اعلام کرده اند که میتواند مثمرثمر واقع شود. پایان پیام/